Üçeylül Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Güncellenecek

Saatler: 08:30 15:00
Isınma: Kalolifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Badminton Milli Takımına bir çok öğrenci gönderip Badminton Türkiye ve Balkan Şampiyonlukları elde etmiş yüzlerce kupa ve madalya sahibi olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda; KodlaManisa, Manisa Okuyor Projesi, Oku-Yorum Faaliyeti, Okuyorum Uyguluyorum Faaliyeti, Türkçemiz Kirlenmesin Projesi, Yazarlarımız Buluşuyor Faaliyeti, Değerler Eğitimi Projesi, O Gece... 15 Temmuz Projesi, Sınırlarım Faaliyeti, Şehrim Benim Evim Projesi, Hem Meslek Hem Destek Projesi, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi, Rekreasyon Projesi, Geleceğimin Pusulası Projesi, Zafer Kalkınma Ajansı Projeleri uygulanmaktadır.

WEB - https://selendiuceylul.meb.k12.tr

Adres - Kurtuluş Mah. 3 Eylül Caddesi 45970 SelendiMANİSA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Manisa´nın Selendi ilçesinde bulunmaktadır. Merkezi 5500 nüfüslu bir ilçedir. İzmir Ankara asfaltına 20 km uzaklıktadır. Ulaşımda herhangi bir sıkıntı yoktur.

Adres - Kurtuluş Mah. 3 Eylül Caddesi 45970 SelendiMANİSA

Ulaşım İlçe merkezinde olduğundan dolayı yürüyerek yada otomobil ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde